Sanitair Keukens Verwarming
Airco Ventilatie Wellness
Climabox Verwarming  
 

Koop de Climabox van Clima Engineering bij Vertommen. Wij garanderen steeds een scherpe prijs voor uw Climabox.

Clima Engineering staat met de Climabox in voor perfecte verwarming, ventilatie en koeling. De hoogste kwaliteit, daar gaan wij voor.

De tevredenheid van onze klanten staat voorop. Onze producten zijn geen loutere gebruiksvoorwerpen, zij verhogen de levenskwaliteit van uw huis, uw kantoor, uw winkel,... Zij bieden een omgeving waar het heerlijk toeven is. Vanaf het moment dat u binnenstapt, voelt u er zich thuis. Onze producten maken het verschil.

Innovatief koelen, verwarmen en verlichten

ClimaBox, ClimaBright en ClimaColor zorgen voor de ideale temperatuur. Moeiteloos combineren ze verwarmen, koelen en ventileren. Dit bijna onzichtbare modulaire systeem, dat in de vloer wordt ingebouwd, zorgt voor een heerlijk aangenaam, gelijkmatig klimaat in alle ruimtes.

ClimaBox

In de zomer kan u op de ClimaBox rekenen voor perfecte ventilatie en koeling. In de winter verwarmt ze optimaal alle woon- en werkruimtes, ecologisch en zuinig. Zo voelt u zich steeds omgeven door ultiem comfort.

ClimaBright

ClimaBright gaat zelfs nog een stapje verder: dit systeem zorgt voor aangepast licht. Gezellig of volop in het licht, ClimaBright combineert de ideale temperatuur met aangename witgele verlichting. Zo zit de sfeer steeds goed.

ClimaColor

Met de ClimaColor kan u de ruimte verlichten in de kleur die u wenst. Sober en subtiel, stijlvol afgewerkt en toch ultrapersoonlijk: de ClimaColor geeft een ruimte precies de juiste sfeer:

  • geel : stimuleert en geeft energie, fleurt donkere kamers op
  • groen : brengt rust en evenwicht, bevordert de concentratie
  • blauw : sereniteit en frisheid, kalmerend
  • rood : intiem en passioneel
  • oranje : stimuleert de creativiteit
  • paars : rustgevend, bevordert de nachtrust en innerlijke balans
Climabox
Climabox Climabox

 

© 2013 Vertommen NV