DELTA ESCALDA

SIMPLEX : Alles in 1 compacte behuizing

Net zoals alle andere Delta waterontharders is ook deze een hydraulische ontharder, hij werkt dus zonder elektriciteit.

De Delta Escalda is een simplex ontharder met één harsfles van 3 liter. Deze levert zacht water tot hij zijn capaciteit bereikt heeft en de harsen verzadigd zijn. Dan moet hij regenereren. Gedurende de regeneratie die slecht 15 minuten duurt, levert de Delta Escalda eventjes hard water. Zodra de regeneratie afgelopen is, beschikt u weer over zacht water.

De Delta waterontharders zijn zeer zuinige apparaten, voor een regeneratie is er slechts 300 gram zout en 18 liter water nodig. Dit is weinig in vergelijking met andere ontharders met dezelfde capaciteit.

Het design

De Delta Escalda is een compacte waterontharder waarbij zowel de module als het zoutreservoir in één behuizing zitten. Dit apparaat meet slechts 48 cm (hoogte) bij 24,1 cm (breedte) bij 53,8 cm (diepte) en kan dus gemakkelijk in elke kelder, bergruimte of meterkast geplaatst worden.

De harsfles kan in 3 verschillende richtingen in de behuizing geplaatst worden. Op die manier kan de beschikbare ruimte optimaal benut worden. (zie afbeelding)

Naast de gewone zakken met zoutkristallen of zouttabletten kan men bij de Delta Escalda ook gebruik maken van de grotere zoutblokken (zie foto). Dit zijn 4 blokken van 2,3 kg / stuk die in een houder in het zoutreservoir geplaatst worden. Ideaal dus indien u niet met zware zakken wil sjouwen!

Technische gegevens / art nmr

DTSO-100M


– Aansluitingen 3/4”
– Werkdruk 1 – 8 bar
– Debiet 1500l/h
– Uitwisselingscapaciteit 150m3/ppm CaCO3
– Waterverbruik 18L
– Zoutverbruik 0,3 kg
– Duur regeneratie 15 min
– Max temperatuur 40°C
– Afmetingen (incl. bypass) 24,1 cm (B) x 53,8 cm (D) x 48 cm (H)

< Terug naar alle waterontharding

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal

Bezoek onze showroom te Putte-Mechelen (Antwerpen) en Ontdek wat Vertommen allemaal te bieden heeft op gebied van
badkamers,keukens, sanitair, verwarming en airco. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Back to top