DELTA ISERA

SIMPLEX : Module en zoutreservoir apart

Net zoals alle andere Delta waterontharders is ook deze een hydraulische ontharder, hij werkt dus zonder elektriciteit.

De Delta Isera is een simplex ontharder met één harsfles van 3 liter. Deze levert zacht water tot hij zijn capaciteit bereikt heeft en de harsen verzadigd zijn. Dan moet hij regenereren. Gedurende de regeneratie die slecht 15 minuten duurt, levert de Delta Isera eventjes hard water. Zodra de regeneratie afgelopen is, beschikt u weer over zacht weter.

De Delta waterontharders zijn zeer zuinige apparaten, voor een regeneratie is er slechts 300 gram zout en 18 liter water nodig. Dit is weinig in vergelijking met andere ontharders met dezelfde capaciteit.

Het design

De Delta Isera is een compacte waterontharder met apart zoutreservoir. De module kan bijvoorbeeld aan de wand bevestigd worden met een support zodat men met de afvoerslang van de ontharder bij de bestaande afvoerleiding kan. Het zoutreservoir kan gewoon op de grond blijven staan zodat men niet te hoog moet tillen met de zakken wanneer men het zout wil bijvullen. (zie afbeelding)

De module meet slechts 44,9 cm (hoogte) bij 20 cm (breedte) bij 28,5 cm (diepte). De afmetingen van het zoutreservoir zijn: 37,4 cm (hoogte) bij 46,4 cm (breedte) bij 24,2 cm (diepte). Een compacte ontharder die dus gemakkelijk in elke kelder, bergruimte of meterkast geplaatst kan worden.

De harsfles kan in verschillende richtingen in de houder geplaatst worden. Op die manier kan de beschikbare ruimte optimaal benut worden.

Technische gegevens  / ART NMR DTSO-100B
– Aansluitingen 3/4”
– Werkdruk 1 – 8 bar
– Debiet 1500l/h
– Uitwisselingscapaciteit 150m3/ppm CaCO3
– Waterverbruik 18L
– Zoutverbruik 0,3 kg
– Duur regeneratie 15 min
– Max temperatuur 40°C

Afmetingen (incl. bypass) Module: 44,9cm (H) x 20cm (B) x 28,5cm (D) Zoutres.: 37,4cm (H) x 46,4cm (B) x 24,2cm (D)

< Terug naar alle waterontharding

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal

Bezoek onze showroom te Putte-Mechelen (Antwerpen) en Ontdek wat Vertommen allemaal te bieden heeft op gebied van
badkamers,keukens, sanitair, verwarming en airco. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Back to top