DELTA MORAVA

DUPLEX : Alles in 1 compacte behuizing met kantelend zoutreservoir

Net zoals alle andere Delta waterontharders is ook deze een hydraulische ontharder, hij werkt dus zonder elektriciteit.

De Delta Morava is een duplex ontharder met 2 harsflessen van 3 liter. Elke harsfles levert zacht water tot hij zijn capaciteit bereikt heeft en de harsen verzadigd zijn. Dan moet de harsfles regenereren. Gedurende de regeneratie die slecht 15 minuten duurt, levert de tweede harsfles nog steeds zacht weter. Beide modules zijn altijd samen in werking, wat een hoge capaciteit met zich meebrengt. De 2 modules zullen echter nooit gelijktijdig regeneren waardoor men 24/24 zacht water heeft.

De Delta waterontharders zijn zeer zuinige apparaten, voor de regeneratie van een module is er slechts 300 gram zout en 18 liter water nodig. Dit is weinig in vergelijking met andere ontharders met dezelfde capaciteit.

Het design

De Delta Morava meet  47 cm (B) x 49 cm (D) x 46 cm (H) (inclusief bypass), een stuk kleiner dus dan alle andere duplex-waterontharders die een gelijkaardige capaciteit bieden. Men kan hem zeer gemakkelijk kwijt in een bergruimte, garage, kelder of zelfs in de keukenkast. Een compact toestel met een grote onthardingscapaciteit is niet onbelangrijk in een tijd waar wonen en bouwen steeds kleiner en duurzamer moet.

Een ander belangrijk voordeel is dat men het deksel niet meer hoeft op te tillen om zout bij te vullen. Men kan de Delta Morava dus gerust in een lage kast of onder een schap plaatsen. Het zoutreservoir kantelt eenvoudigweg  open en blokkeert in de open positie zodat men de 2 handen vrij heeft om er zout in te gieten. (zie afbeelding)

Het zoutreservoir van de Delta Morava is zo ontworpen dat er exact 4 zoutblokken in passen. Wie dus liever met de handige en vooral veel lichtere zoutblokken werkt kan deze zeker in de Delta Morava kwijt.

Het zoutreservoir van de Delta Morava is uitneembaar, wat heel handig is wanneer men het zoutreservoir wil reinigen.

Technische gegevens / art nmr DTSO-200M
– Aansluitingen 3/4″
– Werkdruk 1 – 8 bar
– Debiet 2600l/h
– Uitwisselingscapaciteit 2x 150m3/ppm CaCO3
– Waterverbruik 18L
– Zoutverbruik 0,3 kg
– Duur regeneratie 15 min
– Max temperatuur 40°C

Afmetingen (incl. bypass) 47 cm (B) x 49 cm (D) x 46 cm (H)

< Terug naar alle waterontharding

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal

Bezoek onze showroom te Putte-Mechelen (Antwerpen) en Ontdek wat Vertommen allemaal te bieden heeft op gebied van
badkamers,keukens, sanitair, verwarming en airco. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Back to top