Verwarming boilers

Bij Vertommen vindt u een ruim assortiment aan boilers. U kan bij ons bv een keukenboiler, doorstroomboiler, elektrische boiler, gasboiler of zonneboiler kopen.

Er zijn vele types warmwatertoestellen elk met zijn verschillende toepassingen. Het komt er telkens op aan een goede verhouding te vinden tussen verbruik, kostprijs en comfort. Er moet rekening gehouden worden met het waterverbruik, het aantal aangesloten kranen, de afstand van deze kranen tot het toestel, enz.…

Het grote voordeel van een boiler is dat men onmiddellijk over de volledige waterinhoud kan beschikken. Het duurt dus minder lang om een bad met warm water te vullen. Eenmaal de watervoorraad is opgebruikt, heeft de boiler weer tijd nodig om hem aan te vullen.

In ons assortiment vindt u een boiler of elektrische boiler met een inhoud van 75 liter tot 400 liter en meer. Naast deze grote boilers kan u bij Vertommen ook een kleinere keukenboiler kopen. Deze modellen zijn verkrijgbaar vanaf 5 liter.

Omdat innovatie niet stilstaat bij Vertommen kan u bij ons natuurlijk ook een zonneboiler of warmtepompboiler kopen.

Verschillende type boilers:
– CV-boiler
Een CV boiler is een voorraadvat van water dat gekoppeld wordt met je verwarmingsketel. Dit kan een verwarmingsketel zijn met ingebouwde boiler of een solo ketel met een vrijstaande boiler, die zowel zorgt voor verwarming als voor warm water.

– Elektrische boiler
Een elektrische boiler is een voorraadvat met water waar een elektrische weerstand er voor zorgt dat het water steeds op temperatuur blijft, zodat men altijd warm water heeft wanneer je de kraan opendraait. Deze zijn verkrijgbaar in zowel muur als vloermodel.

Voor verder info raadpleeg onze specialisten bij Vertommen.

Kies je merk

Alle     ACV      Ariston      Remeha 

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal

Bezoek onze showroom te Putte-Mechelen (Antwerpen) en Ontdek wat Vertommen allemaal te bieden heeft op gebied van
badkamers,keukens, sanitair, verwarming en airco. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Back to top