Verwarming – ketels

Vertommen biedt een ruim assortiment cv ketels aan. Naast een gewone mazout of aardgas ketel vindt u bij ons ook een condensatieketel of hoogrendementsketel aan een scherpe prijs.

Voor uw verwarmingselementen gaat kiezen moet u eerst beslissen welke energiebron u wenst te gebruiken. Stookolie (mazout) en aardgas zijn de meest gebruikte energiebronnen voor een cv ketel.

Elke brandstof heeft zo zijn voor- en nadelen. Zowel voor stookolie als aardgas bestaat er een kwaliteitslabel dat aangeeft of de cv ketel daadwerkelijk een goed rendement heeft. Voor stookolie is dat Optimaz of Optimaz Elite, voor aardgas en propaan is dat HR+ of HR Top. Zuinigheid en efficiëntie staan bij VERTOMMEN altijd centraal.

De warmteafgifte van een verwarmingslichaam wordt uitgedrukt in Watt. Hoeveel Watt nodig is om een ruimte te verwarmen, is afhankelijk van de grootte, het aantal ramen en de isolatiegraad van de woning. Een warmteverliesberekening is daarom noodzakelijk en het studiebureel van VERTOMMEN berekent die met alle plezier.

Naast deze gewone ketels kan u bij ons natuurlijk ook steeds een condensatieketel of hoogrendementsketel kopen aan een scherpe prijs.

Kies je merk

Alle     ACV      Daalderop      Remeha 

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal

Bezoek onze showroom te Putte-Mechelen (Antwerpen) en Ontdek wat Vertommen allemaal te bieden heeft op gebied van
badkamers,keukens, sanitair, verwarming en airco. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Back to top