Waarom kiezen voor een keuken van Vertommen?

Enkele redenen om te kiezen voor een keuken van Vertommen.
Wat maakt ons succesvol? De hoogste eisen aan technologie, kwaliteit en design.

Kies uw korpuskleur

Keuze uit vele kleuren voor de binnenkant van de keukenkasten.

8 mm dikke achterwand

Al onze achterwanden zijn 8 mm dik en zijn stevig vastgeschroefd. Dit geeft de kasten de beste stabiliteit.

19 mm dikke legplanken

De extra dikke legplanken kunnen bijna elke last weerstaan. Ze worden vastgehouden door middel van metalen vloersteunen en zijn stevig vergrendeld. Daarnaast zorgt de schapdrager voor een kiepbescherming.

Scharnier clip top blumotion

Design meets function. Zacht en rustig sluiten van de deuren. Dit is CLIP top BLUMOTION van Blum met standaard demping.

Vochtbestendigheid

Onze keukens zijn bijzonder vochtbestendig dankzij de speciale PUR-lijm.

Verborgen metalen ophanging

Onze verborgen all-metal ophanging voor hangkastjes kan driedimensionaal worden aangepast.

3mm metaalsteun

De legplanken worden vastgehouden door middel van een metalen schapdrager met een 3 mm boring en zijn stevig vergrendeld. Daarnaast biedt de schapdrager een kantelbeveiliging en kan hoge belasting volgens DIN weerstaan. Metalen schapdragers zijn ook voorzien voor glazen leggers.

Altijd de juiste hoogte

Elke korpushoogte is deelbaar door 13. Dit resulteert in een continu rooster zonder beperkingen. Ook kan elke kast op maat gemaakt worden.

Uniform naadpatroon

Je krijgt een uniform naadpatroon door een perfecte rasterverdeling. De breedte is 4 mm verticaal en horizontaal.

Orginal Resopal® laminaat

Wie droomt niet van een keuken die bijna alles kan weerstaan? Originele Resopal®-oppervlakken zijn bestand tegen slag, krassen, slijtage, hitte en licht, vlekbestendig en absoluut gemakkelijk te reinigen en desinfecteren.

DirectLACK

De extreem resistente DirectLACK deuren maken een verfijnde vormgeving in de keuken met hun mat of glanzende look. Hoogwaardige oppervlakken zijn overtuigend vanwege hun hoge sterkte en weerstand. Ze zijn microkras- en schokbestendig – dus bijzonder duurzaam – en geven uw keuken een exclusieve touch.

Smartglas

Glas geeft elegantie en waarde aan keukens en zorgt voor speciale accenten. Smartglas is een innovatief oppervlak dat ideaal is voor gebruik in de keuken. Smartglas is een polymeerglas dat overtuigt met zijn hoogwaardige glasoptiek. Oppervlakken in Smarglas zijn krasbestendig, schokbestendig en gemakkelijk te reinigen.

Perfectie in lakwerk

Het standaard kleurenpalet van ons lakwerk strekt zich uit over 13 verschillende tonen. Als dit niet genoeg is, kan U kiezen uit 3800 kleuren van de kleurstelsels RAL en Sikkens. De afwerking van de lakoppervlakken kan in: microstructuur, satijn, mat en hoogglanslak.

Deuren in poederlak

Poederlakdeuren zitten reeds enige tijd in het assortiment van Vertommen. Dit product wordt zeer positief onthaald door de markt. Het aanbod modellen en kleuren blijft bijgevolg continu uitbreiden.

Lasertechnologie

De innovatieve technologie van laserverwerking maakt het mogelijk de randen zonder zichtbare voegen af te werken. Dit creëert een permanente, optisch onzichtbare voeg. Vooral bij de lichte kleuren is dit een enorme vooruitgang.

Onderkast indeling

U kunt kiezen tussen het AGANTIS Select pull-out systeem van Grass of het BLUM box systeem, LEGRABOX. Het elegante opbergsysteem overtuigt door duidelijke, heldere lijnen en een eenvoudig kaderontwerp. De zijwanden van het frame zijn recht en indrukwekkend STRAK, zowel binnen als buiten.

Breedte variabele laden

Het doel van onze keukens: voordelen bieden bij individuele keukenoplossingen. Al onze lades zijn volledig aanpasbaar op maat. Pas de breedte aan voor uw individuele behoeften.

Comfortabele uittrekelementen

Onze laden zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen in de keuken. Als standaardfunctie zijn alle laden en pottenwagens uitgerust met een soft-close demping. Een hoogwaardig assortiment van indelingen is beschikbaar voor het gebruik inde laden en pottenwagens.

Beste kwaliteit van scharnieren

We gebruiken kwalitatief hoogwaardige klapsystemen van Blum.

Hoogwaardige afwerking

Alle metalen systemen zijn standaard hoogglans verchroomd

Greeploze keukens

Ontdek de veelzijdigheid van greeploze keukens bij Vertommen. Mix verschillende stijlen en materialen, trendy kleuren en oppervlakken, met greep of greeploos. Zo veelzijdig en creatief ziet een moderne keuken er tegenwoordig uit.

Knoppen en handgrepen

U kunt kiezen uit meer dan 100 knoppen en handgrepen. Landelijke knop of moderne greep – voor elke keuken is er de juiste handgreep!

Schuifdeuren

Schuifdeuren zorgen voor een modern en ruim interieurontwerp in de keuken. Grote deuren maken een puristisch interieur mogelijk.

LED-verlichting

Kies voor LED strips, ingebouwde spots of glazen armaturen in uw hangkasten. Wij werken met de
innovatieve ‘Light Emotion’ – technologie: verstelbare kleurtemperatuur van warm wit (3000 k) tot koud wit
(6000 k), inclusief dimfunctie en afstandsbediening.

Kasten voor living en dressing

Ook living- en dressingkasten behoren tot het assortiment en laten toe een kastenwand te ontwerpen volledig op maat. Door materialen, kleuren en stijlen door te trekken in jouw hele interieur, schep je visuele eenheid en rust.

CARB2-Korpus

De kern van CARB2-panelen is milieuvriendelijk, duurzaam en zorgt voor een gezond binnenklimaat.

Muurbekleding in glas

Kies uw eigen achterwand in glas uit 36 motieven of u laat gewoon uw eigen foto in de keuken plaatsen.

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal

Bezoek onze showroom te Putte-Mechelen (Antwerpen) en Ontdek wat Vertommen allemaal te bieden heeft op gebied van
badkamers,keukens, sanitair, verwarming en airco. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Back to top