Wellness – Sauna

Met de toegenomen levensverwachting nemen ook de eisen toe die wij aan levenskwaliteit stellen. Op een volstrekt vanzelfsprekende manier behoren sauna, infraroodstraling en stoombad tot wat wij tegenwoordig onder ‘wellness’ verstaan. Met behulp van deze verworvenheden kunt u uw leven zelfs met enkele gezonde en gelukkige jaren verlengen. Want sauna- en infraroodbaden houden de bloedvaten in vorm, ze stimuleren de bloedsomloop en activeren de stofwisseling en het immuunsysteem. Regelmatig saunabezoek is bovendien een van de meest effectieve manieren van ontgifting en het vertraagt uiteindelijk de veroudering van de huid.

 

FITNESS EN WELLNESS HOREN BIJ ELKAAR

Elke sporter weet dat het regeneratieproces na een sportieve inspanning net zo belangrijk is als de warming-up. En als het om ontspannen gaat, is er nauwelijks iets beters dan een sauna- of infraroodbad. Lichamelijke fitheid en prestatievermogen hangen niet alleen af van systematische training, maar ook van een verstandige tussentijdse regeneratie. Na het sporten voorkomt een saunabezoek spierpijn, en hitte en stoom maken banden en pezen weer los. Wie regelmatig de sauna bezoekt, voorkomt infectieziekten en krijgt het ook in sportief opzicht gemakkelijker voor elkaar om op (trainings)schema te blijven.

WELLNESS ONDERSTREEPT UW NATUURLIJKE SCHOONHEID

Na een stoom- of infraroodbehandeling ziet u er natuurlijk verzorgd en uitermate vitaal uit. Als iemand die waarde hecht aan zijn uiterlijk, zult u weten dat stoom in het bijzonder wordt toegepast voor het reinigen van de huid. Met een stoombad bereikt u hetzelfde effect: een zijdezachte en natuurlijke huidverzorging voor het hele lichaam. Daarnaast geven sauna- en infraroodbehandelingen uw huid weer veerkracht en vitaliteit. Tevens zorgt de rustgevende werking van de sauna op een natuurlijke manier voor volkomen ontspanning en een gezonde nachtrust.

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal

Bezoek onze showroom te Putte-Mechelen (Antwerpen) en Ontdek wat Vertommen allemaal te bieden heeft op gebied van
badkamers,keukens, sanitair, verwarming en airco. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Back to top