Wellness – Sunshower

Revitaliserende infrarood en zonnestralen in het comfort van uw eigen douche.

Sunshower Health

De Sunshower Health combineert wellness met luxe in uw eigen badkamer. Met de ingebouwde Sunshower Health geniet u op een stijlvolle wijze van infrarood en van zonlicht. Dit moderne design is dé noviteit voor de luxe badkamer. Sunshower Health heeft vier kortegolf infraroodlampen en vier UV lampen. De Sunshower Health is zeer gebruiksvriendelijk. Met een druk op de knop kan gewisseld worden tussen de Infrarood modus of de zonlicht modus. De ingebouwde timer met een maximale bruiningstijd van 10 minuten zorgt ervoor dat de gebruiker op een verantwoorde wijze het vitamine D niveau op peil houdt en een gezond kleurtje krijgt over het hele lichaam.

VOORDELEN

Deze nieuwe manier van zonnen is gezonder en veiliger dan het gebruik van een traditionele zonnebank. De zonnedouche wordt tijdens het douchen kort aan gezet en kan daarom regelmatig, een paar keer per week gebruikt worden. Op deze wijze kan de huid geleidelijk wennen aan gedoseerd zonlicht. Dit is gezonder en minder stressvol voor de huid dan een keer per week langdurig bloot te worden gesteld aan een hoge dosis UV-licht.

De Sunshower Health neemt nauwelijks ruimte in beslag en de installatie is eenvoudig. De Sunshower Health is zuinig in energieverbruik. Een sessie van 10 minuten op volle intensiteit kost minder dan 3 eurocent. Zie de handleiding voor meer toelichting over het gebruik.

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal

Bezoek onze showroom te Putte-Mechelen (Antwerpen) en Ontdek wat Vertommen allemaal te bieden heeft op gebied van
badkamers,keukens, sanitair, verwarming en airco. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Back to top