Wellness – Whirlpool

Komt tot rust in een massage bad.

Voordelen van whirlpool systemen:

  • Het effectief voorkomen van spierstijfheid

Mensen die regelmatig de weldaad van een bubbelbad ervaren kunnen stress en alledaagse spanningen effectief voorkomen, want het spierstelsel herstelt sneller dan tijdens het nemen van een normaal bad. Daarnaast laat een ontspannend bubbelbad ook de geest tot rust komen en helpt zo stress te beperken.

  • Voorkoming en verlichting van aandoeningen

Baden in een bubbelbad kan verlichting bieden bij spier- en gewrichtsaandoeningen, een groot aantal reumatische klachten en bij doorbloedingsstoornissen. Zo is de ontspannende bad-ervaring tegelijkertijd een waardevolle maatregel om gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

  • Zacht middel tegen spanningen

In een warm bubbelbad worden de dagelijkse spanningen in alle rust opgelost. Bij het nemen van een bubbelbad stijgt de temperatuur van armen en benen sneller dan bij het nemen van een gewoon bad, dat heeft een positieve werking op het losmaken van de spieren, de stofwisseling en de bloedsomloop.

  • Ontlasting van spieren en gewrichten

Doordat het lichaam omhoog wordt geduwd, ontstaat een prettig gevoel van gewichtloosheid, spieren en gewrichten worden ontzien.

  • ‘Verjongingsbron’ voor de huid

Warme bubbelmassages stimuleren de doorbloeding en het herstel van de huid. De stoffen die een verzorgende uitwerking hebben op de huid worden met behulp van het badwater intensiever opgenomen. De parelende massage heeft het effect van een zachte peeling: het draagt bij aan een verbetering van de conditie van de huid.

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal

Bezoek onze showroom te Putte-Mechelen (Antwerpen) en Ontdek wat Vertommen allemaal te bieden heeft op gebied van
badkamers,keukens, sanitair, verwarming en airco. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Back to top