Quooker Flex CUBE

Quooker Flex CUBE, geen gewone keukenkraan. Koud, warm, kokend water, gefilterd plat & bruisend water uit 1 kraan. Vergeet de waterkoker en het gesleur met grote flessen water, vanaf nu komt dit alles uit de Quooker. Deze keukenkraan is ook uitgerust met een uittrekbare flexibel en met de nodige veiligheidsvoorzieningen. Ontdek het gemak van direct 100°C water uit de kraan EN nu ook met gefilterd koel water. Tijdsbesparend, energiebesparend, multi-inzetbaar en 100% veilig.

 

Een ware revolutie …

In één op de vijf keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. De kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

 

 

 

9 kraanmodellen en 3 finishes.

Je kunt kiezen tussen een kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan, of de Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water. Allebei even veilig, en verkrijgbaar in negen kraanmodellen en drie finishes.

 

 

Zuinigste warm- en kokendwatervoorziening

En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. En de COMBI is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokendwatervoorziening voor je keuken. Zonder een Quooker is je keuken niet compleet. Kom hem testen in onze toonzaal. 

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal

Bezoek onze showroom te Putte-Mechelen (Antwerpen) en Ontdek wat Vertommen allemaal te bieden heeft op gebied van badkamers,keukens, sanitair, verwarming en airco. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Back to top