Douche WC

U wast uw handen of uw gezicht toch ook met water? Zich wassen met water of een douche nemen is een vanzelfsprekend onderdeel van het dagelijkse leven. En laten we eerlijk zijn, voelt u zich echt proper na het gebuik van toiletpapier?

 

Frisheid & hygiëne

De douche-wc’s van Geberit combineren de functionaliteit van een wc en een bidet op slimme wijze, door u de mogelijkheid te bieden om na het toiletgebruik comfortabel te blijven zitten en via een druk op de toets te genieten van een gevoel van volmaakte frisheid en hygiëne. Daar komt nog bij dat de AquaClean douche-wc’s van Geberit dankzij hun perfecte combinatie van technologie en design niet meer ruimte in beslag nemen dan klassieke wc’s.

Functies van uw douche-wc

U kunt afhankelijk van het model genieten van diverse verfrissende extra’s en talrijke aanvullende functies: Met de WhirlSpray-douchetechnologie is een grondige, zachte en waterbesparende reiniging met warm water verzekerd, dat bovendien snel en doorlopend beschikbaar is. De zachte ladydouche is een zachte en natuurlijke optie voor de vrouwelijke lichaamsverzorging. Het oriëntatielicht voor ’s nachts, de aangename geurafzuiging en de praktische afstandsbediening, de afstandsbediening-app en het elegante muurbedieningspaneel vervolledigen de Geberit AquaClean welzijnservaring

 

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal

Bezoek onze showroom te Putte-Mechelen (Antwerpen) en Ontdek wat Vertommen allemaal te bieden heeft op gebied van badkamers,keukens, sanitair, verwarming en airco. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Back to top