Sunshower

Uw zon onder de douche.

Met een gezond bruingekleurde huid van onder de douche komen? Of tijdens het nemen van een stortbad infrarood licht uw spieren laten ontspannen? Dat kan allemaal met Sunshower.

Met Sunshower haalt u het goede van de zon in uw badkamer. Een juiste, lage dosis UV-licht stimuleert uw lichaam om vitamine D aan te maken. U voelt zich hierdoor energieker en krijgt er een ‘gezond’ kleurtje van. U kan de Sunshower ook infrarood licht laten stralen. Dit warme licht stimuleert uw bloedsomloop en verlicht spier- en gewrichtspijnen.

 

De Sunshower is specifiek voor gebruik in natte ruimtes ontworpen en kan u dus gebruiken tijdens het douchen. Er bestaan vier verschillende uitvoeringen. Informeer zeker eens naar de mogelijkheden om dit extraatje aan uw badkamer toe te voegen.

Sunshower is een revolutionair product dat al het positieve van de zon in je badkamer brengt. Het exclusieve systeem – dat wordt ingebouwd in een wand of voorzetwand – laat je bruinen tijdens het douchen, een merkwaardige combinatie van water en licht voor je huid.

Het design van de Sunshower is tijdloos en neutraal en geeft de badkamer dat iets bijzonders. De kwalitatieve materialen zorgen voor jarenlang zorgeloos genieten. Door de combinatie van filters, lampen en reflectoren bestrijkt de energiezuinige Sunshower het gehele lichaam en zorgt het voor een natuurlijke, egaal bruine huidtint.

De Sunshower is voorzien van een dubbele UV-filter waardoor de huid beter beschermd wordt. Het systeem heeft de Kema-keur en de CE-keur en Sunshower International is aangesloten bij Stichting Verantwoord Zonnen.

 

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal

Bezoek onze showroom te Putte-Mechelen (Antwerpen) en Ontdek wat Vertommen allemaal te bieden heeft op gebied van badkamers,keukens, sanitair, verwarming en airco. Laat je inspireren in onze ruime, trendy toonzaal.

Back to top